Yksi kesän parhaista asioista on sekä ulkona kokkaaminen että syöminen.
Meillä on kesän ja lämpimän tultua tapana siirtyä melkein kokonaan ulkoruokailuun.
Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ruoka valmistetaan ulkokeittiön puolella kaasulla grillissä ja syödään myös ulkona, rauhassa ja hitaasti. Voiko parempaa olla?
Ruoan tuoksuissa ei ole sinäänsä mitään vikaa, mutta minua ei nyt henk.koht. haittaa, että hajut jäävät ulos. Kaasulla kokkaaminen myös puhuu puolestaan.
Kuvassa grilliin hyppäsi broileria, kesäkurpitsaa ja erittäin herkullinen lennosta keksitty lisuke.
Lisuke:
Sipulia, lehtikaalia, cashewpähkinää, suppilovahveoa.
Paistetaan oliiviöljyllä sopivaksi.
NAMIII!!!
Kyytipojaksi vielä tuoresalaatti, riisiä ja jogurttikastike.
JOGURTTIKASTIKE
(mittoja en käyttänyt vaan lorauttelin tuntumalla)
Maustamatonta luonnonjogurttia, ruususuolaa, sokeria, dijon-sinappia, riisiviinietikka, valkopippuri.
Toimii!
~
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun kivoista viesteistä.