4.10.2015

Mansikkakeitto


MANSIKKAKEITTO/-SOPPA/-KIISSELI
(ohje perunajauhopaketin kyljestä)

5dl mansikoita
8dl vettä
1,5dl sokeria
4rkl perunajauhoja
1dl vettä
pinnalle sokeria

1. Mittaa marjat, vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ( jos käytät herukoita tai puolukoita, keitä marjoja muutama minuutti).
Nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen (1dl) ja kaada kattilaan ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.
2. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä. Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle sokeria.
Jäähdytä ja nauti.

● 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.