4.10.2015

Banaanikakku

Silloin, kun jääkaapissa on kasa mustia banaaneja me tehdään kakkua.
Tämän herkun resepti löytyi googlesta ja osottautui niin hyväksi, että haluan jakaa sen täällä. Tietysti omia pieniä reseptimuutoksia on mukana.


Banaanikakku
( kahteen suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan)

2dl täysjyvävehnäjauhoja
2dl spelt alkuvehnäjauhoja
vajaa 2d sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa

-sekoita kuivat aineet keskenään

n.150g sulatettua voita (käytä tästä osa vuokien voiteluun)
2 dl maustamaton luonnonjogurtti
2 kananmunaa
5 banaania

jauhotukseen kookosmurskaa

-mössää banaanit haarukalla ja sekoita siihen muut märät aineet.
-kaada märät aineet kuivien sekkaan ja sekoita puuhaarukalla taikinaksi, taikinan pitää jäädä paksuksi.

-voitele vuoat ja jauhota kookoksella.
-jaa taikina vuokiin 

Paista 200 sateessa n. 30-40 min.
kokeile kakun kypsyys hammastikulla.

~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.