4.10.2015

Tankoparsaa hollandaise kastikkeella

Tein tänään ensimmäistä kertaa Hollandaisekastiketta, nami. Eikä ollut vaikeaa ollenkaan.


Hollandaisekastike
(ohje kopioitu k-ruoka sivustolta)

3 keltuaista
150g voita
suolaa
valkopippuria
sitruunanmehua

  • -Sulata voi kasarissa, mutta älä anna sen ruskistua. Erottele huoneenlämpöiset keltuaiset monitoimikoneen, tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon. Sekoita keltuaiset täysteholla.
  • -Kuumenna voi kiehuvan kuumaksi ja kaada se koneen käydessä ohuena nauhana keltuaisten joukkoon. Jätä valkoinen sakka lisäämättä.
  • -Lisää paksuhkoon, sileään kastikkeeseen suola, valkopippuri ja sitruunanmehu ja käytä konetta vielä hetki. Tarjoa kastike keitettyjen parsojen kanssa.

Ihanan helppoa ja maistuvaa.


Mukavaa sunnuntaita.
***

p.s. tämän viikon kuntoilut on menneet ihan penkin alle. Ke puolitoista tuntia joogaa, ei muuta. Vetämätön olo ja flunssa yrittänyt päälle, nyt onneksi parempi jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.