Tein tänään ensimmäistä kertaa Hollandaisekastiketta, nami. Eikä ollut vaikeaa ollenkaan.
Hollandaisekastike
(ohje kopioitu k-ruoka sivustolta)
3 keltuaista
150g voita
suolaa
valkopippuria
sitruunanmehua
- -Sulata voi kasarissa, mutta älä anna sen ruskistua. Erottele huoneenlämpöiset keltuaiset monitoimikoneen, tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon. Sekoita keltuaiset täysteholla.
- -Kuumenna voi kiehuvan kuumaksi ja kaada se koneen käydessä ohuena nauhana keltuaisten joukkoon. Jätä valkoinen sakka lisäämättä.
- -Lisää paksuhkoon, sileään kastikkeeseen suola, valkopippuri ja sitruunanmehu ja käytä konetta vielä hetki. Tarjoa kastike keitettyjen parsojen kanssa.
Ihanan helppoa ja maistuvaa.
Mukavaa sunnuntaita.
***
p.s. tämän viikon kuntoilut on menneet ihan penkin alle. Ke puolitoista tuntia joogaa, ei muuta. Vetämätön olo ja flunssa yrittänyt päälle, nyt onneksi parempi jo.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun kivoista viesteistä.