Leppoisan lauantain ruoaksi sopii mahtavasti tortillat.
Tällä kertaa tortillat täytettiin vähän erilailla, kun tavallisesti ja onnistuttiin siinä mainiosti.
Grillissä:
*Broileri, mausteina curry, kurkuma, suola, pippuri.
*Pienet paistijauhelihapihvit, suoraan paketista taputeltuina, maustettu suolalla ja pippurilla.
*Folio-pergamiini-kääreessä lämmitettyjä tortillalettuja.
Kaprislisuke:
Sipuli, lehtikaali, pinjansiemenet, kapris.
Paistetaan niin kauan, että kapsikset poksahtaa kukkasiksi, lisäksi lämmitetään fetajuustoa molemmin puolin varovasti.
Kastike:
Maustamatonta luonnonjogurttia,
Lisätään sekaan suola, sokeri, riisiviinietikka, dijon sinappi, kurkuma, oman maun mukaan jokaista.
Salaatti:
Tomaatti, kurkku, jääsalaatti
Lautaselle:
1 tortillalettu, kaprislisuketta, salattia, broileria tai pihviä, kastiketta.
Kääritään rullalle ja annetaan makujen sinfonian levitä suuhun.
~
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun kivoista viesteistä.