4.10.2015

Lauantain tortillat

Leppoisan lauantain ruoaksi sopii mahtavasti tortillat.

Tällä kertaa tortillat täytettiin vähän erilailla, kun tavallisesti ja onnistuttiin siinä mainiosti.



Grillissä:
*Broileri, mausteina curry, kurkuma, suola, pippuri.
*Pienet paistijauhelihapihvit, suoraan paketista taputeltuina, maustettu suolalla ja pippurilla.
*Folio-pergamiini-kääreessä lämmitettyjä tortillalettuja.

Kaprislisuke:
Sipuli, lehtikaali, pinjansiemenet, kapris.
Paistetaan niin kauan, että kapsikset poksahtaa kukkasiksi, lisäksi lämmitetään fetajuustoa molemmin puolin varovasti.

Kastike:
Maustamatonta luonnonjogurttia,
Lisätään sekaan suola, sokeri, riisiviinietikka, dijon sinappi, kurkuma, oman maun mukaan jokaista.

Salaatti:
Tomaatti, kurkku, jääsalaatti



Lautaselle:

1 tortillalettu, kaprislisuketta, salattia, broileria tai pihviä, kastiketta.
Kääritään rullalle ja annetaan makujen sinfonian levitä suuhun.

~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.