7.10.2015

Ja sitten me leivottiin pizzaa


Pizzapohja
(2 pellin kokoista)

4dl lämmintä vettä
alle ½ palaa hiivaa
ripaus suolaa
n.7-8 dl vehnäjauhoja

-liota hiiva veteen, lisää suola.
-lisää jauhot pikkuhiljaa vaivaten taikinaa samalla.
-kohota palloa hetki ennen kaulimista.

Täytteet (kinkku-ananas)
Tomaattikastikkeeksi käy mainiosti Mutti Polpa basilika-purkki.
Kinkkua
Ananasta
Mozzarella-juusto (1 pallo/pizza)
Pizzajuustoraastetta
Pizzamausteseosta

Paista 225 asteessa n. 15min.
Paistoaika on täysin riippuvainen pohjan ja täytteen paksuudesta.

Jäähdytä hetki ja nauti.

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.