10.10.2015

Hidas aamu



Hitaan aamun onni on herätä myöhään, syödä hitaasti kynttilän valossa, lojua pitkään yökkärissä ja olla vaan.

Minä söin aamulla luonnonjogurtin kanssa itse tehtyä granolaa, niin hyvää. Tässä resepti.

Granola

4 dl kaurahiutaleita
1 dl mantelijauhoja
sopivasti hunajaa
loraus rypsiöljyä
loraus vettä

-Mittaa kuivat aineet kulhoon, lisää nesteet. Kun puristat granolaa käden sisään, siitä pitäisi jäädä helposti hajoava möykky ;)
-Levitä granola uunipellille mahdollisimman kökkäreisesti.
-Paista uunissa 150-175 asteessa ensin 10min, kääntele ja vielä 10min.
-Jäähdytä ja purkita.

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.