Tiina - Sillä Silmukalla

Minä olen Tiina, 40+ äiti ja kädentaitaja, haaveilija ja villasukkien rakastaja. Neulon, leivon, virkkaan ja kehrään sekä teen kaikkea muuta mukavaa kädentaitoihin liittyen. Itsetehden, innostuen, onnistuen, pää pilvissä haaveillen ja jalat tukevasti maassa.

24.6.2013

suolla

Ihana juhannus on vietetty. Yhtenä viikonlopun ohjelmana meillä oli vierailu suolla. Mukavan matkan päässä ja pitkospuut läpi suon, kätevää. 



Reittimme kulki metsän läpi luontopolkua pitkin suon reunaan ja vautsi mitkä maisemat siitä avautuikaan. Tupasvillat kukkivat ja näkymä oli mahtava.



Tapasin pitkospuilla isoimman hämähäkin ikinä, ihan kamala! Hämähäkin peräpää oli peukalon kynnen kokoinen ja pituutta koko tyypillä oli semmonen 3cm + jalat. Kämmenelle sopiva. Onneksi hämppis loikki tiehensä, suolle.



Suon kasvistoon kuului myös tämä ihan pieni ja soma.


Lakat kypsyivät kovaa vauhtia.


Pehmoiset tupasvillat heiluivat tuulessa kun lumimeri.


Metsän luontopolun varrelta löytyivät nämä pienet ja somat kukat. Niin supersuloisia kun oikein läheltä katsoo ja tutkii.


Mukavaa päivän jatkoa sinulle!


1 kommentti:

  1. Hih, sympaattisia nuo tupasvillat. Ja olenpa itsekin pitkospuilla törmännyt tuohon samaan kaameaan ystävään, joka rantahämähäkkinäkin tunnetaan :).

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.