Tiina - Sillä Silmukalla

Minä olen Tiina, 40+ äiti ja kädentaitaja, haaveilija ja villasukkien rakastaja. Neulon, leivon, virkkaan ja kehrään sekä teen kaikkea muuta mukavaa kädentaitoihin liittyen. Itsetehden, innostuen, onnistuen, pää pilvissä haaveillen ja jalat tukevasti maassa.

17.9.2012

pöh...

Hei pitkästä aikaa....
.....bloggeri tökkii ja pahasti, en pysty lataamaan kuvia. eli hiljaisuus jatkuu niin pitkään, että jotain tapahtuu.

Onko muilla samantapaisia ongelmia?

3 kommenttia:

  1. Mulla toimii joskus ja useimmiten ei, en saa tallennettua uusia kirjoituksia tms, tätä jatkunut yli viikon... Enkä ole saanut kommentoitua toisten blogejakaan, onnistuukohan tämä kommentointi...

    VastaaPoista
  2. En nyt muista, että minulla olisi ollut ongelmia, mutta enpä ole usein blogia ehtinyt päivittämäänkään. :) Kommentointiin on joskus auttanut se, että on poistanut omista määrityksistään automaattikirjautumisen tai että blogin pitäjä on määrittänyt kommenttien avautuvan erilliseen ikkunaan. Mielestäni nekin ovat kuitenkin taas alkaneet toimia normaalisti, vaikka olen omia asetuksiani muuttanut.

    VastaaPoista
  3. No ei, mutta postaustahti on kyllä niin hidas että ehkä en edes huomaa ongelmaa. Harmillista, tämähän on toiminut aika moitteetta tähän saakka.

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.