Tiina - Sillä Silmukalla

Minä olen Tiina, 40+ äiti ja kädentaitaja, haaveilija ja villasukkien rakastaja. Neulon, leivon, virkkaan ja kehrään sekä teen kaikkea muuta mukavaa kädentaitoihin liittyen. Itsetehden, innostuen, onnistuen, pää pilvissä haaveillen ja jalat tukevasti maassa.

4.8.2011

tuolit


Edellisellä kerralla kerhossa tehtiin parveketuoleja tällä ohjeella. Minun piti tietysti tehdä omistani taittuvia, mutta aika 'lötköt' tuli, toisaalta ovat oikein hyvät koristeena jossain parvekkeen nurkassa tai ullakolla.

7 kommenttia:

  1. Hienon näköiset kyllä ovat!

    VastaaPoista
  2. Hi,maybe you like this project http://the-mouse-mansion.blogspot.com/, greetings from the Netherlands , Karina

    VastaaPoista
  3. Pihallani on juuri samanlaisia 1:1 tuoleja. Rakastan niitä. Hieman kulahtanut ulkonäkö vain parantaa vaikutelmaa - mm siellä parvekkeen nurkassa. Onnittelut Kati

    VastaaPoista
  4. Sulla on ihana blogi ja tykkään käydä kattelemassa noita vanhojaki postauksia kerta toisensa jälkeen. :) Itseäni kiinnostaisi rakennella kaikkea pientä ja perustaa oma minitalo joskus. Kerrostalossa kun asun ja opiskelijabudjetti niin pitää varmaan siirtää valmistumisen jälkeiseen elämään kun on työpaikka.:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista.

    Liina: Kiva kun käyt ja viihdyt :D
    Oikeasti nukkisjuttuihin saa uppoamaan omaisuuden, mutta myös halvallakin pääsee alkuun, monesta ns. roskasta saa tehtyä vaikka mitä. Suosittelen kokeilemaan :) Jos ei ole heti varaa isoon taloon voi todella hyvin tehdä roomboxeja eli katselulaatikoita.

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.