13.4.2017

Suklaakakku

Nyt on löytynyt ihanin suklaakakku ikinä. 


Ohjeen nappasin Olga Temosen instagramista. Valmistin kakun pienillä muutoksilla.

SUKLAAKAKKU
n. 26 cm irtopohjavuoka

300g margariinia
200g tummaa suklaata
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl leivontakaakaota
2 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
0,5 tl leivinjauhetta
3 dl pieniä vaahtokarkkeja

- Ryttää leivinpaperi ja levittele kakkuvuoan pohjalle ja reunoille.
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Sulata voi ja suklaa vesihauteessa, jäähdytä haaleaksi.
- Sekoita munat ja sokeri keskenään ja lisää sulaan suklaa-voi seokseen.
- Sekoita kuivat aineeet keskenään sekaisin, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
-Lisää vaahtokarkit, sekoita.

Paista n.20-30min. Pienennä uunin lämpötilaa tarvittaessa
tai peitä kakku leivinpaperilla, jos vaahtokarkit meinaa palaa.
Kakku jää löysäksi, mutta jähmettyy jäähtyessään.

Nauti.


1 kommentti:

  1. Oo, kuulostaa ja näyttää herkulliselta! Tätä pitää testata!

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.