14.9.2016

Marjakiisseli


Aamupuuron tai rahkan sekaan on ihana laittaa
itsetehtyä kiisseliä. Mainiosti sen voi nauttia myös ihan sellaisenaan.


MARJAKIISSELI
(resepti löytyy perunajauhopaketin kyljestä)

5dl marjoja
8dl vettä
1½dl sokeria
4rkl perunajauhoja
1dl vettä
pinnalle: sokeria

1. Mittaa marjat, vesi ja sokeri kattilaan.
Kuumenna kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä.
Sekoita perunajauhot 1dl kylmään veteen
ja kaada kattilaan ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.
2. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle
ja anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä.
Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan
ja sirottele pinnalle sokeria.


4 kommenttia:

  1. Nam! Itsetehty kiisseli on kyllä niin hyvää.
    Ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä.
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Nyt täytyy tunnustaa, että en oo tehnyt kiisseliä varmaan moneen vuoteen..... vaikka pakkanen on aina marjoja pullollaan. Pitää ryhdistäytyä! Näyttää tosi hyvältä <3

    Hei ootko sä vaihtanut blogin nimeä jossakin vaiheessa? En meinannut tunnistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, Joo, blogin nimi vaihtui paremmin sopivaan ;)
      Toivottavasti sait inspiraation kiisselille.

      Poista

Ilahdun kivoista viesteistä.