2.9.2016

Luottokakku

Törmäsin kesälomalla kakkureseptiin josta tulikertaheitolla suosikki.Tällä ohjeella kakku onnistuu varmasti.


LUOTTOKAKUN PERUSOHJE
(RESEPTI ME NAISET LEHDESTÄ NIMELLÄ YKSI TAIKINA KUUSI KAKKUA)
8-10 ANNOSTA
VALMISTUSAIKA 15MIN.+PAISTO 35 MIN. 

TAIKINA:
150 G VOITA
2 DL MAUSTAMATONTA JUGURTTIA
2 MUNAA
4 DL VEHNÄJAUHOJA
1½ DL SOKERIA
1 TL LEIVINJAUHETTA
1 TL SOODAA
(HAUSKAN TWISTIN KAKKUUN SAA LISÄÄMÄLLÄ MAKUAINEEKSI ESIM. KOOKOSTA, BANAANIA, PÄHKINÖITÄ)

1. LÄMMITÄ UUNI 200-ASTEISEKSI. SULATA VOI MIKROSSA TAI PIENESSÄ KATTILASSA HELLALLA. SEKOITA LEIVONTAKULHOSSA JOGURTTI JA VOISULA. LISÄÄ MUNAT JA SEKOITA VOIMAKKAASTI PUUHARUKALLA TAI PYÖRÖVISPILÄLLÄ.
2. LISÄÄ KAIKKI KUIVAT AINEET NIIN, ETTÄ KOHOTUSAINEET MENEVÄT HYVIN SEKAISIN. SEKOITA TAIKINA TASAISEKSI.
3. VOITELE KAKKUVUOKA JA JAUHOTA SE KORPPUJAUHOILLA. KAADA TAIKINA VUOKAAN. PAISTA 35 MINUUTTIA. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.