Tiina - Sillä Silmukalla

Minä olen Tiina, 40+ äiti ja kädentaitaja, haaveilija ja villasukkien rakastaja. Neulon, leivon, virkkaan ja kehrään sekä teen kaikkea muuta mukavaa kädentaitoihin liittyen. Itsetehden, innostuen, onnistuen, pää pilvissä haaveillen ja jalat tukevasti maassa.

1.7.2014

Tiskiliina


Ihanaa heinäkuuta. Olen onnistunut bloggaamaan puhelimella, joten hiljaisuus täällä näyttää väistyneen. Kivaa kun kaikki vempaimet toimii yhteen ja some-elämä helpottuu, eikö?

Asiaan... koko kesän olen neulonut, sohvan nurkassa, automatkoilla, kylässä, jne. Jostain syystä neulon kesäisin vain villasukkia. No, me ollaan villasukkien suurkuluttajia kaikki. Mikä onkaan paremman tuntuinen, kun ohut villasukka paljaassa jalassa?

Välillä sukkien neulominen kuitenkin tympii ja välineuleeksi sopii mainiosti TISKILIINA. Meillä kun ei muita käytetä. Toimii loistavasti ja kun likastuu, pestään. Helppoa ja käytännöllistä.


Malli: Kulmasta kulmaan neulottu, molemmissa reunoissa leventäen ensin puoleenväliin ja sitten kaventaen loppuun. Neulepinta syntyy neuloessa enempää miettimättä kunhan tikuttaa koko ajan 1 o, 1 n. Valmista neulepintaa kun katsoo, niin sehän on venytettyä helmineuletta.
Puikot: 5,5 pyörö knit pro.
Lanka: Drops muskat sininen, vajaa 50g.
Fiilis: Hyvin pyyhkii ★ Mainio tiskiliina.




.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.