26.6.2013

Ananas-rahka-juusto-torttu

Kokeellisen keittiön ja valion reseptin tulos. Mahtava herkku! Suosittelen todella.


Ananas- RAHKA-JUUSTO-torttu

Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

-Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
-Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
-Yhdistä kuivat aineet keskenään ja liitä munasokeri vaahtoon varovasti.
-Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan, pohjalle ja reunoille.

Täyte:
1 prk ananasta tai viinimarjoja tai mustikoita tai omenaa tai melkein mitä vaan.

-Valuta ananakset ja pilko palat pienemmiksi. Levitä palat pohjan päälle.
-Siirrä vuoka syrjään odottamaan.

Täyte jatkuu tästä kohtaa valion ohjeen mukaan

1 prk (250g) rahkaa
1 prk philadelphia tuorejuustoa
0,5 tl sitruunamehua
1,2 dl sokeria
0,5 rkl vaniljasokeria
0,5 dl perunajauhoa
2,5-3 munaa
-sekoita kaikki täyteaineet keskenään ja levitä ananasten päälle vuokaan.

Paista 175 asteessa 35-40 min. uunista riippuen.

Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.