5.8.2012

jäätelökioski...

... oli parin päivän projekti, johon lapsi antoi ohjeita ja minä rakensin :)
Mukavia tämmöiset pikkutyöt.
Vinkkiä käytiin katsomassa Lumililjan hattarakojusta.


Kioskissa piti olla kokoa sen verran, että myyjä mahtuu kunnolla sisään ja tilaa jää myytäville tuotteillekin ja ehkä apulaiselle. Pohjan pinta-ala on 10x10cm.

Yksi tukevampi takaseinäkin tarvittiin, vaikkapa julisteen kiinnitykseen tai muuten vaan.

Katon ompelin kangasvaraston kätköistä löytyneestä raitakankaasta, lisäksi reunaa somistettiin erilaisin nauhoin.
Kattokankaan sisältä löytyy rautalankainen kehikko ja päällyskankaan saa pois nostamalla, jos vaikka täytyy pestä tai muuten huoltaa.

Kioskin sisällä puolestaan näyttää tältä.
Katossa koukku odottaa vielä valaisinta. Seinällä olevassa keltaisessa hyllyssä on reikiä, että myytävät pysyy pystyssä. Samoin  tiskissä on yksi reikä sopivasti hattaraa varten. Juomaa on tarjolla suloisesti kultareinaisesta ruusukupista. Jäätelöt/tikkarit tein puuhelmistä, haaraniiteistä ja hammastikuista.
4 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen koju! Näytin kioskia täällä pikkumineilijöilleni ja se sai aikaan ihastuksen kiljahduksia. Hyllypaikat tavaroille ovat tosi kiva idea, on tylsää kun kupit ja kipot kaatuilevat niin helposti leikeissä. Tuolla saa varmasti keksittyä monet kivat leikit!

  VastaaPoista
 2. Ihana:) Suloiset yksityiskohdat - varsinaninen herkku koko koju!

  VastaaPoista
 3. Oi onpas ihana pieni herkkukoju! :) Ihana blogi muutenkin, kaikkea kaunista täynnä! <3 Kiva, kun löysit blogiini ja tulit vielä lukijaksikin! Kiitos! Aurinkoista elokuuta!

  -Leena

  VastaaPoista
 4. Ihana!!!! <3 Mukavaa, että hattarakojuni on antanut inspiraatiota ;) Oma versionne on upea! Meidän neitikin varmaan tahtoisi tämmöisen version itselleen ja omille LPS-hahmoilleen ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.