4.5.2011

Herkkuja #2...

...ja makealta puolelta on valmistunut seuraavia minejä, markkinapöytään nämäkin.

Kolmen-suklaan kakkuja

Valkosuklaa donitseja 

Persikkaviinereitä 

Appelsiini-suklaa kakunpaloja 

Mansikka-suklaa kakunpaloja 

~

6 kommenttia:

  1. Niiiin makeaa, nam! :)
    Saanko udella, mistä olet tehnyt niin kermavaahtokiekurat, kun näyttävät niin aidoilta?

    VastaaPoista
  2. Jaana: Kermavaahto on kohoväriä.

    VastaaPoista
  3. Ovatpa herkullisen näköisiä. Mukavaa nähdä niitä Lahden markkinoilla. Tervetuloa kyläilemään uuteen blogiini. T Kati

    VastaaPoista
  4. Heipparallaa!
    Aivan upeita luomuksia=) Vesi herahti kielelle valehtelematta, kun katselin noita herkkuja...itse oon nimittäin laihiksella=D
    Sitä piti kysymäni, että miten ihmeessä saat tuon kakkupalan sisuksen, tai siis yleensä tuon leikkauspinnan näyttämään NIIN aidolta??? Murealta, ihan kun oikeassa kakussa ja leivässä? Itse saan kyllä kakkuja ym. aikaiseksi, mutta tätä olen monen blogissa ihmetellyt! Itse keräilen vasta rahaa, että saan oikean nukkekodin, mutta tavaroita ja ruokia olis varmaan jo pariinkin taloon=DDD Ihania juttuja teet!!!

    VastaaPoista
  5. Eijuska: googlettamalla löytyy valtavasti ohjeita massan käsittelyyn. Kakun pinta syntyy esim. karhealla pinnalla painaen

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.