28.12.2009

päivänkehrän keittiö...

Olen tehnyt koko syksyn Nukkekoti Päivänkehrän keittiötä, joka on tuossa kuvassa keskellä alhaalla. Tuon valmiimmaksi se ei ole edennyt, mutta hitaasti hyvä tulee vai miten se nyt menikään :o)


Keittiön tarkastelu voidaan aloittaa tästä kulmakaapista, tarkemmin sanottuna kattilakaapista. Tein aivotyötä yhden jos toisenkin päivän ja yön, ennen kuin oikea rakennustapa selvisi.

Kattilaritilät pyörivät, kuten asiaan kuuluukin :o) samaan suuntaan ja eri suuntaan, miten vaan haluaa käännellä. Ja tarkkasilmäisimmät huomasivat irrallaan olevan oven, se korjataan mitä pikimmiten :o)

Tässä näkyy koko systeemin rakenne, jossa on käytetty hammastikkua, hamahelmiä, nepparinosia, hammaslääkärin kuminauhoja, rautalankaa ja tietty työtunteja aika paljon. Kaapin runko ja pöytälevy on tehty sytyketikuista, ovet 1½mm vanerista ja kahvitikuista. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen ja tästä on hyvä jatkaa.
I have started to do my dollhouse kitchen. First corner cupboard for pots.
Then question for my foreign readers. Do you want me to write in English also or is the google translator enough?
~

♥ Tiina
~

8 kommenttia:

 1. Hitsi kun hieno! Ihan oikea kattilakaappi!

  VastaaPoista
 2. Moi! Jopas jotakin, enpä olen ennen nähnyt kattilakaappia pyörivine ritilöineen nukkekodissa! :) Hieno kuin mikä, aika Pelle Peloton näyt olevan. Ja siistit kaapit muutenkin!

  VastaaPoista
 3. ei muuta sanoa kun että vau! :) tosi mahtava!

  VastaaPoista
 4. Iiiiiik, mistä näitä ihania ideoita oikein putkahtelee! Täähän on ihan must :) Suloinen ja täydellinen...

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman upea kaappiviritys! sanoo raija bee

  VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.