16.10.2009

Oikein herkullista viikonloppua.
Resepti kuuluu jotenkin näin:
Sulata 1 levy tummaa suklaata vesihauteessa.
Lisää joukkoon puoli pussia murskattuja pähkinöitä sekä puoli pussia pikkuvaahtokarkkeja.
Kääntele sekaisin.
Kaada seos kelmulla vuorattuun vuokaan ja tasoittele.
Sulata 1 levy tuttua-sinistä-suklaata vesihauteessa ja kaataa liruttele ja tasoittele se vuokaan päälimmäiseksi kerrokseksi, niin että näyttää kauniilta ja suhteellisen tasaiselta.
Laita kelmua vielä päällekin, että koko juttu on kelmun ympäröimä.
Jäähdytä ja koveta koko herkku vuokineen päivineen jääkaapissa muutama tunti.
Leikkaa herkullisia oman maun mukaisia paloja ja
nauti!!!
(Tätä suunnilleen samaa on tehnyt mm. Nigella ja varmaan monet muutkin.)
***
Happy weekend. I made this lovely dessert (chocolate+walnuts+marshmallows).
***

1 kommentti:

  1. Tämä näyttää niiiiin herrrrrkulliselta, pakko kyllä kokeilla! NAM! :D
    Ps. Blogissani on sinulle jotain toivottavasti mieltä ilahduttavaa... ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.