26.4.2009

hylly - shelf

.
Kyllä vissiin voi sanoa, että kevät on jo tullut. Ulkona on lämmintä... auringon paisteessa suorastaan hiostavaa. Kaikki talviteloilla olleet kukat alkavat nostaa päätään kukkapenkeissä jne... Ai miten niin olen ollut ulkona?!? Juuh vähän tonkimassa vaikka kurkku onkin kipeä ja räkä lentää pikkusen...
Tähän höpötyksen loppuun täytyy vaan todeta, että tämä kevät tekee ihmisistä aika outoja, siis ihan missä mielessä vaan tai ilman mitään kummempaa syytä, vai mitä mieltä sinä olet?
.
Nyt palataan kuitenkin tähän...

Tein hyllyn Kippoon, mihinkäs muuhunkaan. Materiaalina oli kaiken näköistä tikkua, listaa ja läpykkää. Niin ja maalasin vähän akryyleillä ja spayllä kanssa. Lopullinen paikka hahmottunee sitten kun sen aika on.

Tässä raksa, hienot ja tutut näkymät ikkunasta, heh heh. Aina toi pullo tököttää joka paikassa ja sen olemassa olon huomaa vasta valokuvassa... :oD

.
Spring is here I think. Sun is shining and some flowers are bit growing outside
and I made this shelf to Kippo.
.

2 kommenttia:

  1. Kiva hylly ja muutenkin Kippo on aika lupsakan näköinen :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis hylly. Itsellä myöskin usein huomaa samaisen keltaisen värin kaunistamasta kuvia jossain takaa. Tai sitten kuvassa on veitsi,pensseli tai jokin muu ihanuus. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.