27.11.2008

minimatkalaukku

~
Niin on moni muukin jo ajat sitten tehnyt pastillirasiasta matkalaukun... nyt minäkin. Vähän kauan kesti sen askin tyhjentäminen ja loput pastillit kaasin jo roskiinkin, kun en enää jaksanut syödä ;o) Lopullisen sysäyksen matkalaukun tekoon antoi Helmi-mummo joka saapui taloon... mummon laukku siis.

Oikein on nahkainen kapsäkki, kestävää laatua (mistä lie ulkomailta Helmi laukkunsa hankkinut).Tukevilla nahkaremmeillä laukku pysyy tiukasti kiinni matkan taittuessa.( joo paitsi tässä kapsäkissä taitaa olla pienoinen valmistusvirhe, heko heko, ei mene kiinni ei.) Laukku tulee olemaan siis jossain avonaisena. Tästä kuvasta erottuu kaiketi parhaiten nuo kupariset toimivat soljet.Sisäkangas on oikein juuri laukkuun sopivaa ja naisellista (sain kankaan muistaakseni viimevuotisesta joulukalenterista Mirkalta)


~
Osaako kukaan arvata mikä on mun toivomus joulupukille tänävuonna?!?
jep jep... uusi kamera, alkaa vähitellen huumori loppua tuon pokkarin kanssa...
~

3 kommenttia:

  1. Laukku on tosi kaunis ja onnistunut. Minusta kuvatkin sinun blogissasi ovat hienoja, vaikka itse olet kameraasi tuskstunut! Minullakin odottaa pari pastillirasiaa matkalaukuksi muuntumista. Saa nähdä milloin inspiraatio iskee :o)

    VastaaPoista
  2. Hieno on matkalaukku, vaikka eihän sitä ole enää tarkoitettu näköjään maailmalla kuljetettavaksi. Teitkö itse soljet? Upeat ovat!

    VastaaPoista
  3. Joo, kyllä on matkalaukku tullut nyt tiensä päähän ;o) Tein soljet itse kyllä.

    VastaaPoista

Ilahdun kivoista viesteistä.