Tiina - Sillä Silmukalla

Minä olen Tiina, 40+ äiti ja kädentaitaja, haaveilija ja villasukkien rakastaja. Neulon, leivon, virkkaan ja kehrään sekä teen kaikkea muuta mukavaa kädentaitoihin liittyen. Itsetehden, innostuen, onnistuen, pää pilvissä haaveillen ja jalat tukevasti maassa.

26.11.2016

kirjoitusharjoituksia


Kirjoittaminen / kalligrafia / korutekstaus / kaunokirjoitustaide...
Tämä mielenkiintoinen taidemuoto on houkuttanut minut uudelleen, pitkän tauon jälkeen, tarttumaan kyniin. No huomaa kyllä, että edellisistä kerroista on aikaa ja käsi on todellakin ruosteessa.
Tiedän kyllä sen, että käsi tottuu ja vahvistuu taas, kun taitoa harjoitan. Oi tämä sama neuvo sopii niin moneen muuhunkin juttuun.
Lisää kalligrafiasta voit lukea lisää vaikkapa Suomen kalligrafiayhdistyksen verkkosivuilta - täältä.

Tällähetkellä minulla on käytössä Copic ciao sivellinkärkitussit, Promarker-tussit ja tussiin sopiva paperi. Copicit ja promarkerit ovat kai ensisijaisesti tarkoitettu piirtämiseen esim. mangaan, mainoskuviin etc., mutta tussit ovat ok hyvät tekstaukseen, kunhan oppii niiden vippaskonstit. Ainoana miinuksena on tussien voimakas haju. Korostuksissa käytän valkoista Gelly roll- merkkistä geelikynää. Mustat viivat/piirrokset/tekstin teen Sakuran Pigma micron fineliners Archival ink -kynillä, joita minulla löytyy terävahvuuksissa 005, 01, 02, 03, 05 ja 08.

Oletko sinä innostunut kirjoituksesta?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kivoista viesteistä.